С напредването на възрастта Владимир Путин все по-често се обръща към нетрадиционната

...
С напредването на възрастта Владимир Путин все по-често се обръща към нетрадиционната
Коментари Харесай

Руска медия: Путин се подмладява с кървави бани

" С напредването на възрастта Владимир Путин  все по-често се обръща към нетрадиционната медицина ", това твърди съветското издание " Проект ".

Според публицисти от медията съветският президент от време на време се подлага на кървави бани.
" Процедурите се правят напролет. Тогава стартират да порастват рогата на маралите – благородни елени в Алтай. Костните израстъци към момента са меки и са цялостни с кръв , която се счита от някои фенове на националната медицина за средство за подмладяване и за профилактика на сърдечно-съдови болести. Кръвта се източва и се налива във вана, в която се потапя пациентът ", уточни " Проект ".
" За животните това е изтезание, тъй като отрязването на рогата им предизвиква болежка. От научна позиция няма доказателства, че кръв та на маралите да има каквито и да е било лечебни свойства ", добави изданието.

Според медията съветският президент е бил " зарибен " с кървавите бани от военния министър в Москва Сергей Шойгу, роден в полите на планината Алтай.

" Освен президента на страната на въпросните съмнителни процедури се подлагат кметът на Москва Сергей Собянин и шефът на " Газпром " Алексей Милер ", написа още " Проект ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР